Gode råd før du køber bil
Her er en række gode råd når du skal købe bil.

* Start med at se på bilen når den holder stille. Er den ordentligt vedligeholdt, er der skader.

* Tjek om der er farveforskel i lakken. Hvis der er forskelle på en del af bilen, så har den sikkert være skadet. Tjek også om der er problemer med døre, hjelm og bagklap, kan åbnes uden besvær.

* Tjek om der er nok olie og kølervæske på bilen. Kik også på selve olien, er den kulsort kan det være et tegn på en slidt motor. Se efter oliespild og utætheder i motorrummet. Vær på vagt hvis motoren tydeligvis lige er blevet vasket.

* Tjek om dækkene er slidt ensartet. Er de slidt skævt, er hjulophængene ude af justering eller slået skæve, og det kan også skyldes skævheder i karosseriet efter en alvorlig skade.

* Ryk grundigt i forhjulene med begge hænder. Er der slør, kan det betyde slidte bøsninger eller andre fejl i forhjulsophænget. Drej også på rattet, hjulene skal reagere på den mindste ratbevægelse.

* Tjek for slidte støddæmpere ved at gynge med bilen i hvert af bilen hjørner.

* Prøv at se på bilen nedefra. Er der rustangreb?

* Undersøg om bilen har fået supplerende rustbeskyttelse, altså undervognsbehandling. Bare en enkelt behandling forlænger bilens levetid meget.

* Tag en prøvetur. Tjek om alle gear skifter som de skal. Lyt efter metallisk støj, klapren og andre mislyde.

* Læs grundigt i servicebogen og nærlæs eventuelle reparationsregninger. Her kan du f.eks. se, om der er større ekstraarbejder på vej i nær fremtid.bilhandel bilsalg bilkøb

Kategorier på sider:

Bilkb Alt til bilen Bilvurdering Autohandel Billeasing Tilbud Autohj&lig;lp Bilnyheder Brugte biler Snekder Bilferie Bil diverse Omregistrering Motorolie Bil test Bilmrker GPS Biltilbehr Bilm&lig;rker Kampagnetilbud Bil ting Bildk Forsikringstilbud Bilstereo Gode rd fr du kber bil Billig benzin


 Du er her: Autohandel - Netannoncer Autohandel - bilhandel bilsalg bilkøb